Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, cârnați afumați în sos de vin de ciuperci ar putea fi un mare fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. O porție conține 363 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită piper, amestec de ciuperci de ciuperci, ciuperci și apă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încearcă Sos de ciuperci și vin roșu, Sos de ciuperci vegane cu vin alb, și Biscuiți cremă cu cârnați și sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, amestecați amestecul de sos, vinul roșu și apa. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.