Burritos de pui cu Salsa de fasole neagră și Jack de piper
Burritos reteta de pui cu fasole neagră Salsan și piper Jack ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Pentru $ 2.37 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper proaspăt măcinat, scallions inclusiv topuri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Porumb, fasole neagră și piper Jack Burritos, Burritos de pui cu brânză și salsa de fasole neagră, și Burritos de pui și fasole neagră cu salsa de ananas de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Într-un castron mic de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați fasolea, ceapa, sucul de lămâie, chimenul și 1/4 linguriță de sare.
Frecați pieptul de pui cu pudra de chili, piper și restul de 1/4 linguriță de sare. Gatiti puiul la foc moderat timp de 5 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Scoateți, lăsați puiul să se odihnească câteva minute,apoi feliați.
Puneți un sfert din brânză într-o linie lângă o margine a fiecărei tortilla. Topim brânza cu un sfert din salsa de fasole neagră și apoi cu un sfert din feliile de pui.
Rotiți burritos și înfășurați fiecare în folie.
Coaceți-le până se topește brânza, aproximativ 15 minute.
Sugestii de meniu: înfrumusețează-ți burritos-urile cu smântână sau salsa, dacă vrei. Roșiile feliate sau orezul ar face mâncăruri laterale bune.
Sfat pentru a face înainte: puteți asambla burritos înainte de timp și le puteți coace chiar înainte de servire. Dacă au fost în frigider, adăugați aproximativ cinci minute la timpul de coacere.
Recomandarea vinului: cu căldura din brânză, stați departe de orice vinuri Serioase, bogate în alcool, cu conținut scăzut de acid. Încercați un alb dintr-o zonă de creștere mai rece, cum ar fi un riesling din regiunea Finger Lakes din New York sau orice alb din regiunea Alto Adige din Italia. O bere rece este o alternativă excelentă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.