Burgeri Greci De Miel-Feta Cu Sos De Castraveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgeri greci de miel-Feta cu sos de castraveți. Această rețetă servește 4 și costă 5,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 92g de grăsime, și un total de 1106 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de miel grecesc cu sos de castraveți, Burgeri De Miel Cu Usturoi-Feta Cu Sos De Castravete-Iaurt, și Burgeri de miel cu Raita feta-castravete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 4 căței de usturoi întregi într-o tigaie mică la foc mediu-mare; prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se curăță, se toacă și se lasă deoparte.
Rupeți mielul într-un castron mediu.
Presărați usturoi prăjit, feta, oregano, sare și piper peste carne; se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Împărțiți în 4 porții. Aruncați carnea înainte și înapoi între mâinile cupate pentru a forma o minge. Pat cu vârful degetelor pentru a aplatiza la aproximativ 4 inci lățime. La frigider.
Amestecați castraveți, smântână, mentă, oțet, 1 cățel de usturoi tocat și sare și piper după gust într-un castron mic. Puneți la frigider sosul până când este gata de servit.
Construiți un foc fierbinte pe o parte a grătarului. Înlocuiți rack. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, adăugați burgeri. Acoperiți și gătiți, întorcându-vă o singură dată, până când ați terminat, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru burgeri cu puț mediu până la mediu.
Grătiți pitas până se rumenesc și se încălzesc, cam un minut pe fiecare parte. Împărțiți transversal.
Întindeți câteva linguri de sos peste 4 jumătăți de pita. Completați fiecare cu o felie de ceapă, o felie de roșii și un burger.
Întindeți o porție din sosul rămas peste fiecare burger. Se acoperă cu jumătățile de pita rămase.