Budinci de rom și stafide

Budinci de rom și stafide
Budinci de rom și stafide este un lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 829 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,69 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ouă, făină de auto-creștere, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes cu stafide de rom cu cremă de unt de stafide de rom, Tort de rom cu înghețată de stafide de rom și fructe de insulă, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă curmalele cu laptele fierbinte și se lasă deoparte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Se amestecă stafidele cu romul și se face același lucru. Ungeți 9 dariole sau forme mici de budincă și așezați-le într-o formă de prăjire adâncă sau într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Pune ceainicul pe foc.
5
Bateți curmalele și laptele împreună într-un robot de bucătărie până când aveți o pură netedă, apoi răzuiți într-un castron mare și amestecați cu uleiul și ouăle, înainte de a amesteca bicarbonatul de sodă, făină și zahăr. În cele din urmă, pliați stafidele îmbibate cu rom și orice rom rămas în castron. Împărțiți între dariole, apoi turnați cu grijă apă clocotită în staniu sau vas, astfel încât să ajungă la două treimi până la jumătatea părților laterale ale dariolelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DateDate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Coaceți timp de 20-25 de minute pe un raft scăzut în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Verificați că pudele sunt gata cu o frigăruie, apoi ridicați-le și răciți-le puțin. Pentru sos topiți untul, zahărul și smântâna împreună, apoi ridicați focul până când se bulează și se reunesc într-un sos neted și strălucitor. Se amestecă romul și stafidele și se răcește. Scoateți budincile din matrițe, răzuind mai întâi părțile laterale ale fiecăruia cu un cuțit de tacâmuri contondent. Aliniați-vă într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți-l cu folie alimentară. Păstrați pudele și sosul undeva la rece timp de până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Pentru a servi lingură puțin sos și stafide peste fiecare pud, apoi turnați restul în jur (dacă sosul s-a separat puțin, reîncălziți ușor și amestecați din nou împreună). Acoperiți întregul vas cu un cort de folie. Când cina de Crăciun este gata, reduceți cuptorul la 120C/100C ventilator/gaz și reîncălziți budincile timp de aproximativ 30-40 de minute până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se servește cu crme frache.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista