Budincă De Prune Aburită

Budincă De Prune Aburită
Budinca de prune aburită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, scorțișoara măcinată, melasa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Budinca De Prune, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Parfaits De Budincă De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți generos fundul și partea laterală a matriței rezistente la căldură cu 4 căni. În castron mare, se toarnă lapte peste pesmet. Se amestecă scurtarea și melasa până se amestecă bine. Se amestecă ingredientele de budincă rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă în matriță. Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați mucegaiul pe raft în cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Se toarnă apă clocotită până la nivelul raftului. Acoperiți și încălziți până la fierbere. Păstrați apa clocotită la foc mic aproximativ 3 ore sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. (Dacă este necesară adăugarea de apă în timpul aburului, descoperiți și adăugați rapid apă clocotită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați toate ingredientele sosului. Gatiti la foc mic 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Desfaceți budinca; tăiat în felii.
7
Se servește cald cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista