Bruschetta Cheesy
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Bruschettan brânzos un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, pâine cu aluat, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta Cu Bacon Cheesy, Chiftele De Pui Bruschetta Cheesy, și Bruschetta De Nuci De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă roșii, usturoi, ulei, busuioc, sare și piper.
Puneți pâinea pe foaia de prăjituri. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până se prăjește ușor.
Se amestecă amestecul de roșii pe pâine prăjită; top cu 2% lapte simplu. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când 2% lapte simplu începe să se topească.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.