Brunch de duminică: Ceviche de creveți și scoici

Duminică Brunch: creveți și scoici Ceviche ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 151 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de salată bibb, jalapeincurbo, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Ceviche de creveți și scoici, Ceviche de creveți și scoici cu Tequila, și Avocado umplut cu Ceviche de creveți și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați creveții, scoicile, roșiile, jalapele și legumele opționale dacă le folosiți într-un castron mare. Aruncați cu suc de lămâie și lămâie și lăsați să stea la frigider timp de 20 de minute sau până când creveții sunt roz. Condimentează după gust cu sare și servește peste salată Bibb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.