Broccoli gătit lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână broccoli, ceapă, cremă condensată de supă de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Șuncă gătită lent ' n ' Broccoli, Broccoli gătit lent cu usturoi și Pancetta, și Broccoli gătit lent cu pesmet crocant de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați broccoli, supă, 1 cană de brânză, ceapă, sos Worcestershire și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă într-un 3-qt uns. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Presărați biscuiti deasupra; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Acoperiți și gătiți la mare timp de 2-1/2 până la 3 ore.
5
Se presară cu brânza rămasă. Gatiti 10 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.