Unt De Arahide Cookie Cheesecake Baruri
Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., unt de arahide Cookie Cheesecake Baruri ar putea fi un super fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 55. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fursecuri sandwich cu unt de arahide cu unt de arahide, vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Batoane De Prăjituri Cu Brânză Cu Unt De Arahide, Batoane De Prăjituri Cu Brânză Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Unt De Arahide Ciocolată Chip Cookie Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tocați 16 dintre fursecuri; pus deoparte.
Așezați 16 fursecuri rămase în recipientul robotului de bucătărie; capac. Procesați 30 până la 45 de secunde sau până la măcinat fin.
Adăugați unt; se amestecă bine. Apăsați ferm pe partea inferioară a tăvii de copt de 13x9 inci.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare. Amestecați ușor 1-1 / 2 căni din fursecurile tocate.
Se presară cu prăjiturile rămase tocate.
Coaceți 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Se da la frigider 3 ore sau peste noapte.
Tăiați în 32 de bare. A se păstra într-un recipient bine acoperit la frigider.