Broccoli de lămâie cu usturoi

Broccoli de lămâie cu usturoi
Broccoli de lămâie cu usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați broccoli cu usturoi de lămâie, Usturoi, Broccoli Și Lămâie, și Broccoli Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați broccoli într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele rămase. Puneți imediat broccoli în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se scurge și se usucă.
4
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul de ulei peste broccoli; aruncați pentru a acoperi. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista