Brioșe din grâu integral, fulgi de ovăz și stafide
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele din grâu integral, fulgi de ovăz și stafide ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de curmale, ou, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase, Post Shredded grâu banane-stafide briose de grâu, și Biscuiți cu stafide și fulgi de ovăz cu rom integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă ovăz, curmale, stafide și afine. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Stafide
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați Zara, uleiul, vanilia și oul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Se amestecă în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
4
Lăsați aluatul să stea 15 minute.
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
7
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți brioșele din tigăi imediat; așezați pe un suport de sârmă.