Brioșe cu dovleac
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete americane în cutia ta de rețete, brioșele cu dovleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 12 porții. Acest desert are 325 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 359 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână zahăr pudră, mix pentru prăjituri, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Per total, această rețetă obține un scor solid de 43% . Brioșele cu dovleac condimentat, fără gluten și fără lactate , brioșele cu ciocolată caldă cu mentă și brioșele cu cafea și migdale și lichior Kahlua sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Echipament special: forme pentru mini tort cu dovleac, cu 12 bucăți.
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Pulverizați forma de tort cu spray de gătit antiaderent, tapetați-o cu făină și îndepărtați excesul.
Combinați mixul pentru prăjitură cu piureul de dovleac și uleiul. Bateți cu un mixer de mână la viteză medie până se încorporează bine, aproximativ 2 minute. Unele piureuri de dovleac au mai multă umiditate decât altele; dacă aluatul de prăjitură pare uscat, adăugați mai mult piure de dovleac, câte 1/4 de cană odată.
Folosind o lingură de înghețată, umpleți formele cu aluat până la 2/3 din capacitate.
Coaceți până când partea de sus se rumenește și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 12 minute. Lăsați să se răcească timp de 5 minute și apoi scoateți pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-un bol mare, combinați ingredientele pentru glazură și amestecați până se omogenizează bine; glazura trebuie să fie groasă, dar să aibă o consistență care se poate turna. Dacă este prea groasă, adăugați puțină apă pentru a o subția. Dacă doriți ca culoarea să fie mai portocalie, adăugați câteva picături de colorant alimentar roșu și galben. Înmuiați jumătatea superioară a fiecărei brioșe în glazură și așezați-o pe o tavă de copt prevăzută cu un grătar, permițând glazurii să se prelingă pe margini.
Lăsați glazura să se întărească timp de 1 oră înainte de servire.