Briam (mix de legume grecești în sos de roșii) ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Această rețetă face 12 porții cu 116 calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, sare și piper măcinat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum One Supp, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables , Paste Cu legume prăjite și măsline grecești și Sos mixt de ciuperci peste Tagliatelle Paste .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
2
Pune trei dintre roșii, 1/2 cană de ulei de măsline, oțet de vin roșu, zahăr, pătrunjel, mentă, busuioc, oregano, capere și usturoi în bolul unui robot de bucătărie și procesează pentru a crea un sos de roșii proaspăt. Asezonați cu sare și piper negru; puse deoparte. Tocați roșia rămasă; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In Bucatele
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingurita Plus 1/4 Cana Zahar, Impartit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat
3
Încinge cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătește și amestecă ceapa până devine ușor aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata Bucatele
4
Amestecați cepele, cartofii, vinetele, dovleceii, ardeiul gras, bamele, roșia tocată rezervată și sosul de roșii proaspăt și puneți amestecul într-o tavă mare de copt. Dacă este nevoie, amestecați puțină apă, astfel încât legumele să fie doar acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 3 Lingurițe De Oțet De Vin Alb Sau După Gust
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Liră Penne Sau Farfalle
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Linguri Caju Usor Sarate
Semințe De Mac Suplimentare
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
Fructe De Padure Proaspete Amestecate (cum Ar Fi Afine, Zmeura, Mure Si Capsuni. Cojiti Si Taiati In Sferturi Daca Folositi Capsuni.)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Liră Penne Sau Farfalle
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri