Boia de pui a mamei
Boia de pui a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 646 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, pui, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Orezul spaniol al mamei, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.
Instrucțiuni
Într-un vas sau castron puțin adânc, combinați 1/2 cană patru, sare condimentată, cimbru și piper negru măcinat.
Se amestecă împreună; acoperiți bucățile de pui în acest amestec și prăjiți scurtarea într-o tigaie mare până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Presărați boia și sarea de usturoi peste pui.
Adăugați apă fierbinte în tigaie și fierbeți timp de 30 de minute.
Puneți inele de ceapă deasupra bucăților de pui și fierbeți încă 30 de minute.
Scoateți puiul, cu ceapa deasupra, pe un platou de servire și rezervați.
Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de făină cu lapte și adăugați la lichid în tigaie. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa.
Se toarnă amestecul îngroșat peste pui și se servește cu orez alb fiert fierbinte sau tăiței de ou, dacă se dorește.