Reteta Bobotie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pâine, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Bobotie, BOBOTIE, și Bobotie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați cuptorul la 160 cm. C (325 cm. F). Ungeți o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță și prăjiți ceapa și usturoiul până devin translucide. Se amestecă pudra de curry și turmericul și se gătește scurt până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Turmeric
Unt
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă carnea tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
5
Se amestecă împreună firimiturile, laptele, coaja de lămâie și sucul, oul, sarea, piperul, caisele, mărul, sultanele (stafidele aurii) și migdalele și se amestecă. Îngrămădiți în caserolă și nivelați partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Coaja De Lamaie
Caise
Migdale
Piper
Măr
Suc
Lapte
Sare
Ouă
6
Rulați frunzele și îngropați-le la intervale regulate. Sigilați cu folie și coaceți timp de 1 1/4 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 200 de metri cubi c (400 de metri cubi F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Amestecați laptele de topping, ouăle și sarea (este posibil să aveți nevoie de topping suplimentar dacă ați folosit o caserolă foarte mare), turnați și coaceți neacoperit încă 15 minute până când sunt fierte și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se servește cu orez galben și Blatjang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
9
Retipărit cu permisiunea de la Rainbow Cuisine: a Culinary Journey Through South Africa de Lannice Snyman 1998 s&s Publishers
Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.