Biscuiți cu unt de arahide cu bucăți de Butterscotch
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu unt de arahide cu bucăți de Butterscotch ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 9 porții cu 691 calorii, 14g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Biscuiți Cu Unt De Arahide Butterscotch Skillet, Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Biscuiți Crocanți Cu Unt De Arahide Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți untul și untul de arahide până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând pentru a amesteca. Bateți în ou și vanilie. Se amestecă amestecul de făină și bucățile de butterscotch. Formați într-un disc mare și înfășurați în plastic. Se răcește timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Butterscotch
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Folie
Ouă
3
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați 2 foi de copt cu pergament. Folosiți mâinile pentru a forma aluatul în bile de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Așezați bile la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri. Folosind o furculiță, apăsați bilele plate, apoi apăsați din nou pentru a forma un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Se răcește pe foi timp de 10 minute, apoi se transferă pe rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.