Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cacao

Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cacao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată cu cacao. Această rețetă servește 51 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri cu ciocolată cu dovleac restricționat dietetic și cacao fierbinte, Fursecuri Cu Cacao Muscovado, și Brioșele cu ciocolată cu cacao fierbinte de la Starbuck.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, uleiul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă. Bateți în amestecul de budincă și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
UntUnt
CremăCremă
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată și amestecați bine (aluatul va fi rigid). Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Rulați în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Loc 2 în. în afară pe foi de copt negreșite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 350 la 9-11 minute sau până când se fixează și marginile sunt ferme. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții51
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista