Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă
Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 102 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 45 minute. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, afine, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Biscotti cu ciocolată albă, rozmarin și făină de porumb, Fursecuri moi Gingersnap cu bucăți de ciocolată albă, și Negrese de ciocolată neagră cu bucăți de ciocolată albă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați zahărul și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ două minute. Bateți ouăle pe rând și apoi bateți extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă afinele și ciocolata albă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Afine
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și congelați timp de 25 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuptor
5
Făinați ușor mâinile și formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de aproximativ 14 inci lungime și 2 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați buștenii pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți timp de 25 de minute, până când buștenii sunt umflați și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească pe foaia de copt timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Reduceți cuptorul la 225 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Așezați buștenii pe o tăietură și, folosind un cuțit zimțat, tăiați-i în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți feliile pe foaia de copt, așezându-le în poziție verticală.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Placă De Tăiere
Foaie De Copt
11
Coaceți timp de 20 de minute, până când sunt uscate și crocante la margini. Se răcește complet pe un suport de sârmă.