Biscotti De Migdale Crocante

Biscotti De Migdale Crocante
Biscotti de migdale crocante este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 28 de porții. Acest desert are 88 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 145 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, extract de vanilan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscotti De Migdale, Biscotti De Migdale, și Biscotti De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Prăjiți migdalele în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și parfumat, 8 până la 10 minute. Lăsați migdalele să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Reduceți căldura cuptorului la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Bateți ușor ouăle, extractul de vanilie și extractul de migdale într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un alt bol. Bateți treptat amestecul de ouă în amestecul de făină cu un mixer electric până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Se adaugă migdalele prăjite și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și formați aluatul într-un jurnal de 3x14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Transferați jurnalul pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm la atingere, 30 până la 40 de minute. Lăsați Jurnalul să se răcească pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Transferați jurnalul pe o placă de tăiere și tăiați-l în felii groase de 1/2 inci, folosind un cuțit zimțat. Întoarceți feliile de biscotti pe foaia de copt, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Întoarceți biscotti la cuptor și coaceți până când biscotti sunt fermi la atingere, aproximativ 20 de minute. Întoarceți fiecare cookie și continuați să coaceți până la prăjit, aproximativ 20 de minute mai mult. Răciți biscotti complet înainte de a le depozita într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții28
Scor De Sănătate1
Revista