Biscotti De Migdale Crocante
Biscotti de migdale crocante este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 28 de porții. Acest desert are 88 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 145 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, extract de vanilan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscotti De Migdale, Biscotti De Migdale, și Biscotti De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți migdalele pe o foaie de copt.
Prăjiți migdalele în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și parfumat, 8 până la 10 minute. Lăsați migdalele să se răcească.
Reduceți căldura cuptorului la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Bateți ușor ouăle, extractul de vanilie și extractul de migdale într-un bol.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un alt bol. Bateți treptat amestecul de ouă în amestecul de făină cu un mixer electric până când aluatul se reunește.
Se adaugă migdalele prăjite și se amestecă până se încorporează.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și formați aluatul într-un jurnal de 3x14 inci.
Transferați jurnalul pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm la atingere, 30 până la 40 de minute. Lăsați Jurnalul să se răcească pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Transferați jurnalul pe o placă de tăiere și tăiați-l în felii groase de 1/2 inci, folosind un cuțit zimțat. Întoarceți feliile de biscotti pe foaia de copt, tăiate cu fața în sus.
Întoarceți biscotti la cuptor și coaceți până când biscotti sunt fermi la atingere, aproximativ 20 de minute. Întoarceți fiecare cookie și continuați să coaceți până la prăjit, aproximativ 20 de minute mai mult. Răciți biscotti complet înainte de a le depozita într-un recipient etanș.