Bezea de fistic cu înghețată de mango și mandarină
Rețeta bezea de fistic cu înghețată de mango și mandarină se poate face în aproximativ 5 ore și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 358 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mango, cremă dublă de carton, fistic și zahăr glazură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată Curry cu Mango și fistic, Bezea De Cafea Cu Înghețată De Nucă De Cocos, și Foarte boabe sparge cu bezea și Sorbet sau înghețată.
Instrucțiuni
1
Puteți face înghețata cu până la o lună înainte. Mai întâi, tăiați pielea din mango cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea din piatră și tăiați foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Bateți smântâna, Cointreau, zahărul glazurat, coaja de mandarină și sucul împreună până își păstrează forma. Îndoiți mango-ul. Se amestecă amestecul într-un recipient rigid și se îngheață timp de 3 ore până se îngheață ușor, amestecând o dată după 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Cointreau
Cutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Între timp, faceți bezea. Preîncălziți cuptorul la 120C /gaz / ventilator 100c. tapetați 2 foi mari de copt cu pergament de copt și desenați cercuri de 16 x 6cm, distanțate bine, pe foi. (Utilizați un capac de borcan de 6 cm ca șablon.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateti albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați jumătate de zahăr tos și bateți până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați zahărul rămas câte o lingură în timp ce bateți. Îndoiți piulițele cu o lingură mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Puneți bezea pe cercurile de hârtie și întindeți-o pentru a face runde uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți timp de 1 oră, schimbând tăvile după 30 de minute. Bezeaua este gata când este fermă și sună goală dacă este atinsă. Se răcește pe tăvi, apoi se desprinde hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Când bezeaua este rece și înghețata este înghețată ușor, sandwich bezeaua împreună în perechi folosind înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
10
Puneți-le într-un recipient într-un singur strat și înghețați, împreună cu înghețata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
11
Pentru a servi, scoateți din congelator și împrăștiați cu nucile tocate în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
12
Se servește pe farfurii și se mănâncă cu furculițe.