Benzi De Patiserie Decorate

Benzi De Patiserie Decorate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați benzi de patiserie decorate. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de piecrusts, zahăr pudră, carton robust de cel puțin 12 x și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Marmură Decorat, Prăjituri De Paște Decorate, și Prăjituri Cu Unt Decorate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Taie 1 (12-x 2 - inch) benzi și 1 (12-x 3/4-inch) benzi de la bord poster, folosind o riglă ca un ghid.
2
Desfaceți piecrust pe o suprafață ușor înmuiată; rotiți ușor pentru a apăsa liniile de pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați șablonul de carton de 12 x 2 inci orizontal peste piecrust; tăiați piecrust în benzi de 5 (2 inci). Tăierea inferioară a fiecărei benzi va fi tăierea superioară a benzii noi; nu separați benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Așezați șablonul de 12 x 3/4 inch vertical peste piecrust; tăiați piecrust în benzi de 3/4 inch. Separați în bucăți individuale. (Vor fi aproximativ 40 de piese de 2 - x 3/4-inch.) Aranjați bucățile de patiserie pe o foaie de copt ungurească la 1/4 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 425 timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți jumătate din bucățile de patiserie de pe foaia de copt în suportul de sârmă pentru a se răci; presărați bucățile calde rămase uniform cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Lăsați toate bucățile de patiserie să se răcească complet.
9
Cuptor cu microunde jumătate de acoperire cu vanilie într-un vas de sticlă la mediu (50% putere) 1 minut sau până la topire, amestecând o dată; lingură într-o pungă mică de plastic cu fermoar și sigilați. Decupați o gaură mică în colțul 1 al sacului; design de dantelă de țeavă (șir continuu de acoperire topită fără a atinge) pe partea superioară a fiecărei bucăți de patiserie nesugarate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați să stea până când acoperirea este fermă.
11
Repetați procedura de topire cu stratul de bomboane de vanilie rămas. Țeava o cantitate mică de acoperire topită pe spatele tuturor bucăților de patiserie; apăsați cu grijă pe părțile laterale ale cheesecake-ului, alternând fâșiile modelate cu fâșiile de zahăr pudră. (Sfat: Apăsați fiecare bucată de patiserie pe cheesecake, deoarece este prin conducte; nu permiteți acoperirea bomboanelor să se întărească înainte de a apăsa pe cheesecake.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista