Batoane de parmezan
Bețișoarele de parmezan ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 428 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 60 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați pâine, parmezan, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Bețișoarele de tilapia cu parmezan și usturoi , Bețișoarele de brânză prăjite și Bețișoarele de dovlecel Panko la cuptor .
Instrucțiuni
Într-un castron, bate ouăle și laptele. Înmuiați patru felii de pâine în amestecul de ouă; puneți fiecare între două felii simple.
Tăiați fiecare stivă în trei benzi.
Combinați parmezanul și pătrunjelul. Scufundați toate părțile fiecărei fâșii în unt; se rulează în amestecul de brânză.
Puneți 2 inchi una de alta pe tava de copt neunsă.
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.