Batoane Caramel
Caramel baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, caramele ambalate individual și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță medie la foc mic, topiți împreună caramelele și smântâna grea, amestecând ocazional până se omogenizează.
Într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă untul topit până se omogenizează bine. Apăsați jumătate din amestec în fundul unei tigaie de copt de 9x13 inch. Rezervă restul.
Coaceți crusta timp de 8 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți și presărați cu chipsuri de ciocolată și nuci.
Se toarnă amestecul de caramel deasupra și apoi se sfărâmă amestecul de crustă rămas peste tot.
Reveniți la cuptor și coaceți încă 12 minute sau până când blatul este ușor prăjit.
Tăiați în pătrate cât este încă cald.