Bastoane De Pește Crocante
Crispy Fish Sticks este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 53 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Bastoane De Pește Crocante, Bastoane De Pește Crocante, și Bastoane De Pește Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle, panko și făina în 3 boluri medii de mică adâncime separate.
Condimentează peștele cu sare și piper. Lucrând în loturi, dragați peștele în făină, scuturând excesul. Se acoperă cu ou, permițând excesului să picure înapoi în castron. Coat cu panko, apăsând pentru a adera.
Transferați peștele pe o farfurie.
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi și adăugând 1/4 cană de ulei între loturi, gătiți peștele până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați bețișoarele de pește pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; condimentează cu sare.
Faceți înainte: bețișoarele de pește pot fi pâine cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți sau congelați în pungi de plastic resigilabile până la 3 luni. Bețișoarele de pește pot fi gătite din congelat (timpul de gătire va fi puțin mai lung).
Sigur, ketchup-ul va face treaba. Dar aceste sosuri rapide și simple de scufundare de casă sunt un plus binevenit la masă. Ambele pot fi făcute cu două zile înainte; acoperiți și răciți.Sos De Suc De Murături
Se amestecă 1/2 cană iaurt grecesc simplu 2% grăsime, 1/4 cană ketchup, 2 linguri suc de murături și 1 1/2 linguriță. Muștar Dijon într-un castron mic; condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.Sos De Mărar
Se amestecă 1 eșalotă mică tocată mărunt, 1/2 cană iaurt grecesc simplu 2% grăsime, 3 linguri mărar proaspăt tocat mărunt și 2 linguri suc proaspăt de lămâie într-un castron mic; condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Per porție: 490 calorii, 20 g grăsimi, 3 g fibre
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.