Dip Crab fierbinte este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 4,72 USD pe porție. O porție conține 1248 calorii, 38g de proteine, și 118g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2222 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de maioneză, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.