Asiatice-Glazurate Coapse De Pui
Asiatice-glazurate coapse de pui este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 726 calorii, 48G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Dacă aveți coapse de pui, sare, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, și Asiatice Coapse De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, sosul de soia, mierea, uleiul de susan, pasta de chile și usturoiul, amestecând până se dizolvă mierea.
Turnați amestecul de oțet într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți marinata rezervată într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand siropos, amestecand ocazional.
Așezați puiul pe un raft acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie. Ungeti pui cu marinata rezervat; se presara uniform cu sare.
Coaceți la 425 timp de 10 minute; ungeti.
Coaceți încă 10 minute; ungeti. Aruncați marinada rămasă.
Coaceți încă 10 minute sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.