Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui lipicioase glazurate cu afine. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, aripi de pui, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi De Pui Lipicioase Cu Glazură De Soia Crocantă, Aripi De Pui Lipicioase, și Aripi De Pui Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la înălțime cu un suport pentru cuptor setat la aproximativ 4 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți vârfurile aripilor și aruncați sau economisiți pentru a face stoc. Folosiți foarfece de bucătărie sau un cuțit pentru a separa aripile la îmbinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Aruncați aripile de pui și uleiul vegetal pe o foaie de copt până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se presară sare și câteva măcinări de piper. Fierbeți aripile până când pielea începe să se rumenească și să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați aripile. Se fierbe cealaltă parte până se rumenesc și se rumenesc, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, puneți merisoarele într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați-le într-o tigaie medie cu sosul dulce de chili și 3/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili Dulce
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați toate albușurile de scallion și 2 dintre verdele de scallion. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se strecoară într-un castron mediu, apăsând pentru a trece cât mai mult lichid. Întoarceți lichidul în tigaie și fierbeți până când este gros și strălucitor, ca o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți aripile și verificați dacă este gata; dacă un cuțit introdus în carnea cea mai apropiată de os nu mai este roz, este gata. Aruncați aripile în vasul cu sos până când sunt bine acoperite, reveniți la foaia de copt și fierbeți până când glazura devine strălucitoare și pielea are pete vezicule de cărbune, 1 până la 3 minute. Verificați aripile în fiecare minut în această etapă pentru a vă asigura că glazura nu arde. Dacă glazura dvs. nu se lipeste atât de bine pe cât doriți, aplicați glazura cu o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Presărați restul de verdeață de scallion peste vârful aripilor.
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sur De los Andes Pinot Noir Reserva. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.