Aripi De Pui Fricassee

Aripi De Pui Fricassee
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru cutia de rețete, aripi de pui Fricassee ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 595 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, orez, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încearcă Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripilor. Într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un castron puțin adânc, combinați făina, sarea condimentată și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați aripi; aruncați pentru a acoperi uniform. Într-o tigaie mare, aripi maro pe toate părțile în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti pana se inmoaie. Se amestecă apa, sarea și piperul rămas; se amestecă bine. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 30-35 de minute sau până când sucurile de pui curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Riesling, 10 Căni De Apă Rece, împărțite, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Aia Vecchia Vermentino cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Aia Vecchia Vermentino
Aia Vecchia Vermentino
În pahar, vinul este galben paie cu nuanțe de verde pal. Buchetul este proaspăt, cu arome picante de iarbă proaspăt tăiată, grapefruit și note de aer sărat. La gust, vinul are o senzație de gură cremoasă și rotundă, cu aciditate strălucitoare, însoțită de indicii de calcar și o ușoară pământ. Finisajul este lung, uscat și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista