Aripi de pui cu Salsa Verde

Aripi de pui cu Salsa Verde
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da aripi de pui cu salsa Verde un try. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 437 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți rozmarin, boabe de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, și Salsa Verde Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți saramura: într-o oală mare de supă, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sarea kosher, boabele de piper și usturoiul; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Boabe De PiperBoabe De Piper
UsturoiUsturoi
4
Lăsați să se răcească 30 de minute, apoi transferați într-o oală mare sau piept de gheață căptușit cu o pungă mare de gunoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați încă 8 căni de apă, apoi adăugați aripile și răsuciți punga închisă. La frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
6
Se amestecă toate ingredientele de frecare într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
7
Scurgeți aripile. Se clătește sub apă rece, se usucă foarte mult și se pune în pungă cu freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
8
Se amestecă pentru a acoperi uniform. Sigilați punga și dați-o la frigider până când este gata de gătit. (Puteți face acest lucru cu o zi înainte.)
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Scoateți aripile din pungă și așezați-le într-un singur strat pe o tigaie căptușită cu folie ușor unsă. Se fierbe timp de 8 minute, apoi se întoarce și se gătește încă 5 până la 8 minute sau până când este crocant și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Între timp, combinați toate ingredientele pentru salsa, cu excepția uleiului de măsline, într-un robot de bucătărie, folosind sare după gust. Adăugați încet uleiul și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
12
Serviți aripile cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Aripi De PuiAripi De Pui
13
Fotografie de James Baigrie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 13 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista