Aripi De Bivol Ușor Crocante La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ușor aripile de bivol coapte crocante. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 808 calorii, 46G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, aripi de pui, pansament de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 15714 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripi De Bivol Coapte Crocante, Aripi Crocante De Bivol, și Aripi Crocante De Bivol.
Instrucțiuni
Aruncați aripile în ulei, sare și piper, așezați-le pe un raft, pe o foaie de copt căptușită cu folie și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° pe raftul superior până se rumenesc și crocant, aproximativ 45-50 de minute.Aruncați sosul fierbinte și untul și serviți în timp ce este cald cu brânză albastră sau pansament de fermă pentru scufundare.