Ardei umpluți vegetarieni
Ardeii umpluți vegetarieni durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 384 de calorii , 14 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați orez brun, sos vegetarian worcestershire, sherry pentru gătit și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de lingură de 70% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt ardei umpluți vegetarieni , ardei umpluți vegetarieni și ardei umpluți vegetarieni .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Într-o cratiță aduceți 3 căni de apă la fiert. Se amestecă orezul. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Între timp, miez și semințe de ardei verzi, lăsând fundul intact.
Puneți ardeii într-un vas care se poate găti la microunde cu aproximativ 1/2 inch de apă în fund. Puneți la microunde la putere maximă timp de 6 minute.
Într-o tigaie mică aduceți sosul de soia, vinul și sosul Worcestershire la fiert.
Adăugați tofu și fierbeți până când lichidul este absorbit.
Combina orezul (dupa ce s-a racit), tofu, merisoarele, nucile, branza, sare si piper; se amestecă și se împachetează ferm în ardei. Întoarceți ardeii în vasul în care i-ați pus mai întâi la microunde și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când se rumenesc ușor deasupra.
Între timp, într-o cratiță mică, la foc mic, combinați sosul de roșii și zahărul brun; se încălzește până când este fierbinte. Peste fiecare porție se pune sos.