Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați ardeii umpluți Mexicani. Acest curs principal are 880 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, usturoi, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Ardei Umpluți Mexicani, Ardei Umpluți Mexicani, și Ardei Umpluți Mexicani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Se amestecă 3/4 cană de apă și condimente taco în carne de vită măcinată; fierbeți până când apa s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie separată la foc mediu; gătiți și amestecați orezul în uleiul fierbinte până se rumenesc parfumat și auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 cană apă, salsa, ceapă și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute. Se amestecă amestecul de carne de vită măcinată în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți un strat de amestec de carne de vită-orez măcinat în fiecare ardei gras; deasupra cu un strat de brânză mexicană și un strat de chipsuri de tortilla cu aromă de brânză nacho. Repetați ingredientele de stratificare în ardei grași, terminând cu un strat de brânză mexicană. Aranjați ardeii umpluți într-un vas de copt de 9x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mexicană
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Brânză Nacho
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeiul gras este fraged și brânza se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.