Ardei Umpluți La Cuptor
Ardei umpluți la cuptor este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, orez, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Ardei Umpluți La Cuptor, Ardei Roșii Umpluți La Cuptor, și Ardei Romano umpluți la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°; tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Tăiați capătul tulpinii fiecărui piper, aproximativ 1/2 inch în jos, și folosiți o lingură pentru a scoate semințele și membrana. Dacă ardeii nu stau în poziție verticală, feliați o așchie de jos, având grijă să nu tăiați ardeii, astfel încât să stea la nivel în timp ce se coace.
Adăugați ardei în oală și aduceți apa înapoi la fierbere rapidă. Gatiti pana se inmoaie usor, 8-10 minute.
În timp ce ardeii se gătesc, încălziți 2 linguri. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând, până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșii, scorțișoară, cuișoare și orez. Se amestecă până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de umplere.
Folosind clești, îndepărtați ardeii din apă și scurgeți, inversați, pe prosoape de hârtie. Împachetați fiecare piper cu aproximativ 1 cană de umplutură. Aranjați ardeii pe foaia de copt, presărați cu pesmet și stropiți cu restul de 2 lingurițe. ulei.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.