Aragaz Lent Herbed Piept De Curcan

Aragaz Lent Herbed Piept De Curcan
Slow Cooker Herbed piept de curcan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 71 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. 47 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piept de curcan, vin, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Slow-Aragaz Herbed Piept De Curcan, Aragaz Lent Herbed Piept De Curcan, și Aragaz Lent Piept De Curcan.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l cu prosoape de hârtie; presărați sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Așezați 2 crenguțe de rozmarin, 2 crenguțe de cimbru, 1/4 cană de ceapă tocată și felii de unt în cavitatea pieptului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați frunzele de țelină, ceapa albă rămasă și crengile de rozmarin și cimbru rămase într-un aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Ceapă AlbăCeapă Albă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Așezați pieptul de curcan peste legume și ierburi cu vârful orientat în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Se toarnă vin alb în aragaz și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6
Gătiti la înălțime până când carnea este fragedă și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de sân citește 170 de grade (75 de grade C), aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Lăsați pieptul de curcan să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții54
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista