Aperitiv cu bile de cârnați de parmezan și pătrunjel

Aperitiv cu bile de cârnați de parmezan și pătrunjel
Aperitivul cu bile de cârnați cu parmezan și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 501 calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,17 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, cârnați de porc în vrac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Pur Și Simplu Impresionant Aperitiv Cu Brânză De Capră De Crăciun, Minge De Brânză Parmezană, și Bacon Parmezan Minge De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pentru pui de carne sau altă tigaie cu raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă împreună amestecul de copt, cârnații, brânza Cheddar, parmezanul, laptele și pătrunjelul. Formați amestecul în bile de 1 inch și așezați-l pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
PătrunjelPătrunjel
CârnațiCârnați
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți bilele de cârnați în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista