Anghinare La Grătar

Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de anghinare, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Anghinare La Grătar, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați topurile de anghinare în cruce pentru a îndepărta vârfurile; aruncați. Trageți frunze mici din anghinare. Cu foarfeca, tăiați și aruncați vârfurile spinoase din frunzele exterioare rămase. Cu un cuțit, tăiați exteriorul fibros din fund și tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Umpleți pe jumătate o tigaie de 8 până la 10 litri cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați anghinare, acoperiți și fierbeți până când fundul străpunge ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Scurgeți anghinarea și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Tăiați fiecare în jumătate pe lungime și răzuiți și aruncați Centrul fuzzy.
6
Într-un castron mare, combinați oțet, 1/4 cană de apă, mărar, soia, ghimbir, usturoi și ulei. Puneți jumătate din sosul de oțet într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Rolați anghinare într-un castron mare de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Ridicați anghinarea din castron, drenând, apoi așezați-le, tăiate cu fața în jos, pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni medii sau un grătar cu gaz pe mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Pe măsură ce anghinarea gătește, ungeți la fiecare câteva minute cu sos dintr-un castron mare. Grătiți până se rumenesc ușor pe fund, 5 până la 7 minute. Întoarceți anghinarea și lingurați sosul rămas în ele. Grătiți până când vârfurile frunzelor sunt ușor carbonizate, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Aranjați anghinare pe un platou. Rupeți frunzele și tăiați fundul pentru a se scufunda în vasul mic cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista