Ananas Dantelat
Ananasul tăiat este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ananas Dantelat, Ananas Dantelat, și Caserola De Ananas Franțuzească.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 8x10 inci.
Într-un castron mediu combinați untul, zahărul, ananasul, sarea, piperul, scorțișoara și nucșoara; se amestecă bine.
Puneți cuburi de pâine în fundul vasului de caserolă și turnați amestecul de ananas deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până se rumenesc și setați pe tot parcursul. Dacă partea superioară se rumeneste prea repede, înainte ca centrul să fie setat, acoperiți vasul cu folie de aluminiu până se fixează.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.