Amprente de blocare
Rețeta Amprente de gem poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Această rețetă face 32 de porții cu 255 de calorii , 2 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 758 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, nucă de cocos, unt și sare cușer. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Amprente de afine fără ou , Dulceata de insulă și Dulceata de Chia de afine de 5 minute .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Intr-un mixer electric prevazut cu accesoriul cu paleta, crem untul si zaharul pana se omogenizeaza, apoi adaugam vanilia. Separat, cerne împreună făina și sarea. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină la untul smântânat și zahărul.
Amestecați până când aluatul începe să se îmbine. Puneți-l pe o masă înfăinată și rulați împreună într-un disc plat. Înfășurați în folie de plastic și lăsați-l la rece timp de 30 de minute.
Rulați aluatul în bile de 1 1/4 inch. (Dacă aveți o cântar, fiecare ar trebui să cântărească 1 uncie.) Înmuiați fiecare bilă în spălat cu ou și apoi rulați-o în nucă de cocos.
Așezați bilele pe o foaie de biscuiți neunsă și apăsați o adâncitură ușoară în partea de sus a fiecăreia cu degetul. Puneți 1/4 linguriță de gem în fiecare adâncime.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când nuca de cocos devine maro aurie. Se răcește și se servește.