Al patrulea tort de pavilion iulie

Al patrulea tort de pavilion iulie
Al patrulea tort de pavilion iulie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de paste food color, Betty cake mix, Betty rich & creamy vanilla frosting și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Al Patrulea Tort Din Iulie, Tort spumant al patrulea iulie, și A patra iulie tort de înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191° (350F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Cu 1 cutie de amestec de tort, faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose (aproximativ 2/3 pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. În timp ce 24 de cupcakes se coc, faceți aluat cu amestecul de tort rămas, apă, ulei și ouă. Repetați coacerea și răcirea pentru a face încă 24 de cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
În timp ce cupcakes se răcesc, nuanțați 1 recipient glazura cu culoarea alimentelor albastre; nuanțați 1 1/2 recipiente glazura cu culoarea alimentelor roșii. Puneți ambele deoparte. Lingura rămasă glazură albă în punga de decorare cu vârf mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
5
Pe placa acoperită sau placa de tăiere, aranjați cupcakes răciți în dreptunghi. Marcați 12 cupcakes pentru a fi mată albastră. Țevi linii groase de glazură albă pe cupcakes rămase; se întinde cu spatula până se omogenizează. Lingură glazură albastră în pungă de decorare separată; țeavă pe cele 12 cupcakes și netedă. Muta cu atenție secțiune albastru de prajiturele să se alăture altă porțiune de prajiturele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
În geanta de decorare cu vârf mare de stea, glazură roșie cu lingură. Țeavă stele în rânduri pentru a face dungi roșii. Folosind vârful de stea mai mic, introduceți stele albe de glazură pe secțiunea de glazură albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Ocazii4 iulie
Revista