Adobo-Tacos De Pui Marinat

Adobo-Tacos De Pui Marinat
Rețeta adobo-Tacos de pui marinat ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei iute guajillo, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobo-pui marinat la grătar, Tacos De Pui Adobo-Lime, și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-un castron mare, adăugați suficientă apă pentru a acoperi și lăsați-i să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți și aruncați apa de înmuiere. Ștergeți vasul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați ardeii iute scursi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați apa măsurată, ghimbirul, sarea măsurată, chimenul și piperul și amestecați până se omogenizează, oprind și răzuind ulciorul cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 1 minut. (Amestecul va fi gros—nu adăugați apă suplimentară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
PiperPiper
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați puiul în vasul mare rezervat, adăugați chile pur aproxume și, folosind mâinile, frecați-l în pui până când este acoperit uniform. În acest moment puteți găti puiul imediat sau îl puteți acoperi și refrigera până la 24 de ore.Când este gata de gătit, încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu (aproximativ 350 F până la 450 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
6
Ungeți grătarele cu uleiul vegetal, așezați puiul pe grătar și condimentați cu sare. Gătiți timp de 8 până la 10 minute, răsturnați, condimentați cu sare și continuați să grătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 5 minute. Tăiați în bucăți de mușcătură și serviți cu tortilla și alegerea garniturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista