Acasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați acasă. O porție conține 835 calorii, 90g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,52 USD pe porție. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de salsa verde, oțet, wedgeslime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc în congelator până când este suficient de fermă pentru a tăia (aproximativ 30 de minute).
Scoateți semințele și tulpinile din ardei iute și puneți-le într-un castron. Se fierbe puțină apă și se toarnă pe ardei iute și se lasă să se rehidrateze (aproximativ 10 minute).
Puneți ardeii iute într-un robot de bucătărie împreună cu toate celelalte ingrediente pentru marinată și procesați până se omogenizează.
Adăugați marinada într-o oală și dați la fiert timp de 5 minute. Acest lucru distruge unele dintre enzimele din ananasul proaspăt care vă pot transforma carnea în ciupercă. Opriți focul, apoi lăsați marinada să se răcească la temperatura camerei.Scoateți friptura din congelator și orientați friptura așa cum ați avea-o așezată în tigaia de prăjire (partea grasă în sus). Ideea aici este că doriți să feliați carnea în felii groase de 1/2" care se vor stivui una peste alta în tigaia de prăjire. Eu nu felie tot drumul prin care ajută atunci când sunteți încercarea de a pune friptura din nou împreună.Slather marinata între fiecare strat până când fiecare colț și cranny este acoperit. Legați friptura la loc. Acoperiți-l și lăsați-l să se marineze timp de cel mult o oră. Ananasul proaspăt are o enzimă puternică care descompune proteinele și, în timp ce încălzirea distruge unele dintre enzime, este totuși un puternic fragezitor de carne. Dacă utilizați ananas conservat, lăsați-l să se marineze peste noapte, deoarece cea mai mare parte a enzimei este distrusă în procesul de conservare.Când friptura este gata să intre în cuptor, setați cuptorul la 450 de grade F.
Puneți friptura pe un raft într-o tigaie și adăugați apă pe fundul tigaiei (aceasta pentru a împiedica picăturile să fumeze). Prăjiți timp de 30 de minute la această temperatură, apoi așezați feliile de ananas deasupra fripturii și reduceți focul la 300 de grade F. prăjiți până când carnea este fragedă (aproximativ 3 ore).După ce scoateți carnea din cuptor, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 20 de minute. Când sunteți gata să serviți, tăiați carnea în cuburi mici. Îmi place să-l prăjesc în tigaie în acest moment pentru a da bucăților un pic mai multă caramelizare, dar depinde de you.To asamblați tacos doar încălziți o grămadă de tortilla în cuptorul cu microunde acoperit cu un prosop de hârtie umed timp de aproximativ 30 de secunde. Folosind 2 tortilla pe taco, umpleți cu carne, apoi acoperiți cu ceapă tocată, coriandru și salsa verde.
Serviți cu o pană de var pentru stoarcere.Pentru Salsa Verde
Mutați raftul cuptorului în poziția de sus și așezați o bucată de folie. Scorați fundul tomatillos (pentru a nu exploda) apoi așezați-le pe folie.
Așezați pielea jalepenos cu fața în sus în jurul tomatillos împreună cu ceapa și usturoiul. Porniți broilerul și lăsați totul să se întâmple un char frumos cu bule. Folosind clești, răsturnați lucrurile și apoi char cealaltă parte. Este posibil ca articolele mai mici, cum ar fi ceapa și usturoiul, să fie nevoie să iasă mai întâi.Îndepărtați orice exces de cărbune (doriți să păstrați o parte din el), apoi aruncați totul într-un robot de bucătărie împreună cu coriandru și sare și piper. Procesați până la neted.