Șunca la cuptor a lui Lela

Șunca coaptă a lelei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 1744 calorii, 22g de proteine, și 95g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de garnitură: crenguțe de salvie, băutură cola, gata de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până gata de utilizare piecrust ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Lela ' s Hush Puppies, Pâinea cu nuci de banane a lelei, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Dacă este necesar, tăiați pielea sau excesul de grăsime din șuncă. Se amestecă împreună zahărul brun și următoarele 2 ingrediente într-un castron mic.
Ungeți jumătate de glazură peste șuncă. Înfășurați bine șunca cu folie de aluminiu rezistentă.
Așezați într-o tigaie căptușită cu folie de 13 x 9 inci.
Coaceți șunca la 350 timp de 2 ore și 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în șuncă înregistrează 14
Descoperiți șunca și periați cu glazura rămasă.
Coaceți, neacoperit, 20 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați într-un vas de servire; lăsați să stea 20 de minute. Degresați grăsimea din picăturile de tigaie și serviți cu șuncă.