Șofer De Sud
Reteta șoferul de Sud este gata în aproximativ 1 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această băutură are 117 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați cubul de zahăr, portocaliu, whisky împușcat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Șofer Înșurubat, Narcise Driver, și Șofer De Sanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cubul de zahăr, 1 linguriță de apă și amare într-un pahar de modă veche.
Adăugați whisky, whisky aromat și suc de portocale. Se amestecă. Sus cu gheață.
Garnisiți cu felie de portocală și cireș maraschino.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.