Şuncă uşoară cu miere şi muştar

Şuncă uşoară cu miere şi muştar
Sunca ușoară cu miere și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 14 și costă 80 de cenți per porție. O porție conține 531 de calorii, 42 g de proteine și 33 g de grăsimi. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun, pudră de usturoi, sos de muștar cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: șuncă de muștar cu miere, șuncă glazurată cu miere-muștar și șuncă de muştar la cuptor.

Instrucțiuni

1
Puneți șunca de picnic într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Amestecați într-un castron sosul de muștar cu miere, zahărul brun, apa și pudra de usturoi; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Miere De MuștarMiere De Muștar
UmărUmăr
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gatiti la foc mic 8 ore pana peste noapte.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista