Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară
Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 860 calorii, 10g de proteine, și 56G de grăsime per portie. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, zahăr, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată, și Înghețată de cafea și înghețată de ciocolată mexicană cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru înghețata de scorțișoară: într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați jumătate și jumătate și zahăr. Amestecați-l pentru a combina și lăsați să se încălzească. Apoi, adăugați extractul de vanilie și bețișoarele de scorțișoară. Amestecați amestecul în jur și încălziți-l până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Adăugați gălbenușurile de ou într-un bol mediu și bateți-le puternic până la o culoare ușor mai deschisă, aproximativ 2 minute.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară din amestecul jumătate și jumătate și aruncați-le. Luați o ladă din amestecul fierbinte jumătate și jumătate și stropiți-l foarte încet în gălbenușuri, amestecând constant. Acest lucru va tempera gălbenușurile de ou, astfel încât să nu se amestece atunci când sunt adăugate în tigaie.
Adăugați o altă ladă de lichid fierbinte și, atunci când este amestecată, turnați amestecul de ouă încet în tigaie cu amestecul jumătate și jumătate, amestecând cu o lingură. Se amestecă și se gătește până când amestecul este gros și se acoperă lingura, timp de aproximativ 2 minute.
Setați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas de sticlă curat și strecurați crema. Nu vă faceți griji dacă arată puțin cam ciudat.
Adăugați smântâna grea în castron și amestecați pentru a combina. În cele din urmă, amestecați scorțișoara măcinată, apoi acoperiți vasul și refrigerați până se răcește complet.
Turnați amestecul răcit într-un aparat de înghețată și procesați conform instrucțiunilor mașinii. Când a terminat baterea, va fi în continuare în faza de servire moale.
Transferați amestecul într-un recipient congelator și puneți-l în congelator până când este înghețat ferm, timp de câteva ore.
Pentru chipsurile de scorțișoară: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un bol mic.
Așezați tortilele pe o foaie de copt și ungeți ambele părți cu untul.
Presărați generos ambele părți ale tortilelor cu amestecul de scorțișoară-zahăr.
Coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 15 minute, apoi lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Se rupe în bucăți mari și se lasă deoparte.
Serviți înghețata cu chipsuri de scorțișoară.