Împachetări Super Flatbread
Super Flatbread Wraps este o pâine care servește 4. O porție conține 354 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, măsline, brânză feta și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ÎMPACHETĂRI CU HUMMUS ȘI LEGUME SOTATE, ÎMPACHETĂRI CU HUMMUS ȘI LEGUME SOTATE, și Gratar lamaie pui Flatbread împachetări, și că cerul de seară de aur-Hued.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați uleiul, sarea, făina integrală de grâu și 3/4 cană de făină universală; bate la viteză medie timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă o dată pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în patru porții.
Rotiți fiecare într-un 8-in. cerc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu; adăugați o porție de aluat. Gatiti 30-60 de secunde sau pana se formeaza bule deasupra. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este maro aurie.
Scoateți și păstrați cald. Repetați cu aluatul rămas, adăugând spray de gătit după cum este necesar.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Presărați friptura cu sare și piper. Grătiți, acoperit, la foc mediu-mare sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia friptura subțire peste Bob.
Se servește pe pâine plată caldă cu salată, măsline și brânză.