Snapper în bulion Habanero

Snapper în bulion Habanero
Snapper în bulion Habanero ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 237 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.6 pe portie. Dacă aveți la îndemână file de snapper, suc de scoici, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Snapper în bulion de roșii, Carbon Arctic cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus de lămâie Meyer, și Snapper și Crab condimentat cu bulion de lime-coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați peștele uniform cu amestec de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
PeștePește
3
Puneți bulionul și următoarele 4 ingrediente (prin habanero) într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Aruncați ceapa și habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Scoateți cu grijă peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ardeiul gras și ingredientele rămase în lichidul de gătit în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Pește de top cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista