Țipând Alune Fierbinți
Țipând alune fierbinți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 250 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, arahide prăjite, chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Țipând Spice Cookies, Crabul țipător se topește pe Pumpernickel, și Țipând Umplute Ardei Iute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Bateti albusul de ou pana se spumeaza intr-un bol mediu.
Bateti in zahar, apa, sare, chimen, cayenne, usturoi si pulberi ancho. Aruncați nucile în amestec până când sunt bine acoperite.
Pulverizați o tigaie de foi cu spray de gătit antiaderent sau tapetați cu pergament.
Întindeți nucile pe tigaia pregătită într-un singur strat. Gătiti 45 de minute până când sunt ușor aurii, întorcând nucile cu o spatulă la fiecare 15 minute, astfel încât să se prăjească uniform și să nu se lipească.
Puneți nucile deoparte, amestecând periodic pe măsură ce se răcesc. Când este complet răcit, transferați în vasul de servire și garnisiți cu ardei roșii uscați, dacă doriți.