Șuncă Și Brioșe Cu Brânză
Rețeta șuncă n brioșe de brânză pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Acest mic dejun are 130 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de biscuiți/coacere, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe Cu Șuncă Și Brânză, Brioșe cu șuncă și brânză, și Brioșe Cu Șuncă Și Brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron, combinați brânza și amestecul de biscuiți. Se amestecă laptele și oul doar până se umezesc. Îndoiți amestecul de șuncă și ceapă.
Înveliți cupele de briose cu spray de gătit sau folosiți căptușeli de hârtie; umpleți trei sferturi pline.
Coaceți la 425 de euro timp de 13-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.