Șuncă Și Brioșe Cu Brânză

Șuncă Și Brioșe Cu Brânză
Rețeta șuncă n brioșe de brânză pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Acest mic dejun are 130 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de biscuiți/coacere, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe Cu Șuncă Și Brânză, Brioșe cu șuncă și brânză, și Brioșe Cu Șuncă Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron, combinați brânza și amestecul de biscuiți. Se amestecă laptele și oul doar până se umezesc. Îndoiți amestecul de șuncă și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
UntUnt
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
LapteLapte
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Înveliți cupele de briose cu spray de gătit sau folosiți căptușeli de hârtie; umpleți trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Coaceți la 425 de euro timp de 13-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista