Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun
Sunca la cuptor cu glazura balsamica de zahar brun este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 621 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șuncă, oțet de cidru, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun, și Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc.
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Acoperiți ușor și coaceți 1 oră 15 minute până la 2 ore 15 minute sau până când termometrul citește 135 F (13 până la 17 minute pe kilogram).
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Se toarnă picături din tigaie.
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Se amestecă zahărul brun, oțetul și muștarul; pat sau perie pe șuncă.
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Acoperiți șunca lejer și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 140 F.
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.